Predstavljanje novog romana Drage Hedla "Vrijeme seksa u doba nevinosti"

U utorak, 22. svibnja 2018. u 19 sati u Muzeju za umjetnost i obrt bit će predstavljen novi roman Drage Hedla - "Vrijeme seksa u doba nevinosti".

"Vrijeme seksa u doba nevinosti" uspješan je sequel njegova prvog romana „Donjodravska obala“. Hedl je vrhunskim umijećem i iskričavim stvarateljskim zanosom izbjegao sve zamke notornih nastavaka, onih što nastaju mehaničkim producentskim hirovima, a ne iz stvarne autorske potrebe."

Drago Hedl rođen je u Osijeku 1950. godine. "Vrijeme seksa u doba nevinosti" njegov je četvrti roman. Objavio je Donjodravsku obalu (2013.),Izbornu šutnju (2014.) i Ispovjednu tajnu (2015.). Za Donjodravsku obalu dobio je nagradu Kočićevo pero (2014.), a Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku otkupilo je autorska prava za dramatizaciju tog romana i planira ga izvesti 2019. godine. Roman Izborna šutnja preveden je na talijanski jezik i objavljen u izdanju Marsilia (2017.), nakladničke kuće iz Venecije. Isti nakladnik priprema prijevod i drugog romana Ispovjedna tajna, a autor upravo radi na rukopisu trećeg dijela krim-trilogije Kijevska piletina.

Za sve novinarske upite, javite se najerko.stjepanovic@naklada- ljevak.hr / 091 492 0013.