Iz medija

Poznata voditeljica HRT-a potvrdila ‘Slobodnoj‘ da je dala otkaz zbog navodnog uznemiravanja: doznajemo kako će pravdu potražiti na sudu!

26.03.2021.
Link na članak

Djelatnica HRT-a koja je nedavno u tjedniku Nacional iznijela potresnu ispovijest o navodnom seksualnom uznemiravanju od strane Ravnatelja jedinice Poslovanje Mislava Stipića, kako saznajemo, odlučila je dati otkaz. Dogodilo se to 10. veljače, što nam je potvrdila i sama novinarka, inače gledateljima dobro poznato TV lice s obzirom da je tijekom karijere na državnoj televiziji imala niz javljanja uživo u mozaične i informativne emisije, također je bila i voditeljica jednog od Dnevnika.

- Istina je da sam dala otkaz. Nisam se više mogla nositi s neizdrživom situacijom zbog ružnog odnosa svojih nadređenih, kratko nam je komentirala novinarka koja će, saznajemo, pravdu potražiti sudskim putem.

Upit o novonastaloj situaciji uputili smo i HRT-u, međutim tamo su nam tek šturo odgovorili kako ne komentiraju radno pravne odnose svojih zaposlenika.

Nije poznato ni je li Državno odvjetništvo započelo istragu o čitavom slučaju od kojega su prošla već dva mjeseca. Upit smo poslali i DORH-u, no do zaključenja pisanja teksta od njih nismo dobili odgovor.

 

Cijeli tekst možete pročitati na slobodnadalmacija.hr.