Iz medija

Nacional objavio snimku: "Na njoj Plenković vrijeđa Penavu i Most te medije"

15.04.2024.
Link na članak

Nacional je objavio snimku koju je, kako tvrdi, na zatvorenom sastanku snimio jedan član HDZ-a te mu je dostavio. Na snimci se, tvrde Nacional i njegov izvor, može čuti Plenković koji vrijeđa Penavu, a kažu da imaju i snimku u kojoj vrijeđa Most. Ubrzo nakon ove snimke Nacional je objavio i snimku u kojoj Plenković napada medije.

"I on meni ima tretman kao da je bog kandidat za premijera. Umjesto da ga svi razore, da ga mediji ne prate, izoliraju ga, da mu na presicu ne dođe nitko. Shvaćate? Nema te kulture dovoljno u hrvatskom političkom prostoru da prepozna kakve se katastrofalne demokratske anomalije trenutno zbivaju. I kaos informacijski. Jer ova klika lijevih medija, pet ključnih medija koji nas ruše, a njega ne diraju ili ga dižu… To je Nacional, to je N1, to je Index, to je 24 sata i to je Telegram.

To su svi u grupama, jedan napiše članak, u pet minuta je na svih pet platformi, ista stvar. Milanović prepisuje u svojih zadnjih nekoliko presica, nastojeći prebaciti teret na nas, je li to Ina, škugor, je li to ovo, je li ono, prepisuje članke Bere Jelinića i Jasmina Klarića. Shvatite. Kao što i ovih pet godina isključivo prepisuje. Sve se odvija uvezano. Shvatimo to, ljudi. Morate znati kao ljudi koji su politički angažirani, bili premijeri ili šefovi temeljnog ogranka. To svi morate razumjeti", rekao je Plenković.

 

Više možete pročitati na index.hr.